Još jedna osoba umrla od posledica koronavirusa, 73 novozaraženih

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Okt.2020, 12:08

Još jedna osoba umrla od posledica koronavirusa, 73 novozaraženih

U poslednja 24 sata u Srbiji je umrla još jedna osoba od posledica zaraze koronavirusom, čime je ukupan broj umrlih porastao na 751.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar kazao je danas na konferenciji za novinare da je u istom periodu registrovano još 73 novorazaženih osoba medju 6.661 testiranom.

Na respiratorima se nalaze 23 pacijenta, a hospitalizovana je 281 osoba.

U poslednja 24 sata hospitalizovane su 44 osobe, a otpuštena 41.

Od početka >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << epidemije koronavirusa u Srbiji, testirano je 1.147.039 ljudi medju kojima je virus potvrdjen kod 33.735.

U čačanskoj bolnici petoro sa koronavirusom

Nijedan pacijent sa simptomima korona virusa nije primljen na kovid odeljenje Opšte bolnice u Čačku u poslednjih sedam dana, saopštio je danas gradski Radni tim za praćenje koronavirusa.

Na svim kovid odeljenjima te bolnice sada je smešteno pet pacijenata.

U prijemnoj ambulanti Opšte bolnice u Čačku u poslednja 24 sata pegladano je dvoje sa simptomima kovid infekcije, navedeno je u saopštenju Radnog tima.

Prvi slučaj korone u Gornjem Milanovcu posle 38 dana

Jedna osoba (46) iz Gornjeg Milanovca zaražena je korona virusom, što je prvi takav registrovani slučaj posle 38 dana, rečeno je danas agenciji Beta u opštinskom Domu zdravlja.

Kako je navedeno, toj osobi je potvrđena zaraza korona virusom nakon povratka iz inostranstva i trenutno se nalazi u kućnoj izolaciji.

U Gornjem Milanovcu prethodnih 38 dana nije bilo zaraženih korona virusom.

Prema podacima Doma zdravlja, u Gornjem Milanovcu je u "drugom piku" prvog talasa epidemije korona virusom bilo zaraženo 125 ljudi, od kojih je sedmoro preminulo, a 118 je izlečeno.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.