Izvor: Blic, 07.Mar.2021, 13:22

U bolnici na Karaburmi sve veći broj mlađih ljudi, sa težom kliničkom slikom

U kovid bolnici na Karaburmi od ukupnog broja hospitalizovanih osoba, 80 odsto ima kioseoničku potporu, odnosno imaju tešku ili izuzetno tešku kliničku sliku. U ovoj ustanovi ukupno je 97 osoba, "pozitivnih" na korona virus, dok je njih 11 na intenzivnoj nezi, izjavio je Đorđe Taušan, zamenik komandanta Vojne kovid bolnice Karaburma za RTS.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mladi sve teže bolesni od kovid-19

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Mar.2021

Zamenik komandanta Vojne kovid bolnice Karaburma Đorđe Taušan rekao je za RTS da je 97 osoba hospitalizovano u toj ustanovi, a 11 je u jedinici intenzivne nege, praktično 80 odsto hospitalizovanih ima kioseoničku potporu, što znači da imaju tešku ili izuzetno tešku kliničku sliku..."Bojim se...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.