U AP Vojvodini registrovano 1.946 slučajeva koronavirusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2020, 13:53

U AP Vojvodini registrovano 1.946 slučajeva koronavirusa

U Vojvodini je u četvrtak registrovano 1.946 novih slučajeva korona virusa, skoro 200 više nego prethodnog dana i najviše od početka epidemije, saopštio je danas Institut za javno zdravlje.

Institut je situaciju u svim gradovima i opštinama ocenio kao vanrednu sa daljom tedencijom pogoršanja.

Kako se navodi, u svim opštinama se i dalje registruju visoki nivoi obolevanja, a po broju novih slučajeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dalje prednjače Novi Sad, Pančevo, Sremska Mitrovica i Kikinda, a potom Zrenjanin Subotica i Sombor.

Situacija je kritična posebno u Pančevu, Zrenjaninu i Sremskoj Mitrovici, navodi Institut uz napomenu da se pretpostavlja da je broj aktivnih slučajeva daleko veći od prijavljenih 21.743 slučajeva.

Najviše aktivnih slučajeva je u Novom Sadu - 7.746, Pančevu -više od 2.000 i Zrenjaninu sa više od 1.000 slučajeva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.