U Vojvodini 457 novih slučajeva korone, najviše u Novom Sadu - 158

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2021, 11:11

U Vojvodini 457 novih slučajeva korone, najviše u Novom Sadu - 158

Tokom prethodnog dana u Vojvodini je registrovano 457 novih slučajeva korona virusa, a najviše novozaraženih je u Novom Sadu - 158.

Institut za javno zdravlje Vojvodine je objavio da je povećan broj registrovanih slučajeva posledica većeg broja prijavljenih slučajeva testiranih u privatnom zdravstvenom sektoru tokom petka, subote i nedelje, a za koje su prijave dostavljene u ponedeljak.

U ovom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << broj registrovanih aktivnih slučajeva u AP Vojvodini je 13.273. Očekuje se dalji postepen pad broja aktivnih slučajeva u narednom periodu.

Najveći broj registrovanih aktivnih slučajeva je u Novom Sadu - 3.442, a sledi Zrenjanin sa više od 1.100 aktivnih slučajeva.

U ostalim opštinama trenutno je manje od 1.000 registrovanih aktivnih slučajeva COVID-19.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.