U Vojvodini 378 novih slučajeva, najviše u Novom Sadu - 94

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2021, 18:17

U Vojvodini 378 novih slučajeva, najviše u Novom Sadu - 94

U Vojvodini je tokom prethodnog dana registrovano 378 novih slučajeva korona virusa, a najveći broj je u Novom Sadu - 94.

U ovom trenutku broj registrovanih aktivnih slučajeva korona virusa u AP Vojvodini je 7.922, objavio je Institut za javno zdravlje Vojvodine.

Očekuje se dalji postepen pad broja aktivnih slučajeva u narednom periodu.

U ovom trenutku najveći broj registrovanih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << aktivnih slučajeva je u Novom Sadu - 2.003. U ostalim opštinama trenutno je manje od 1.000 registrovanih aktivnih slučajeva korona virusa i brojevi su sve manji, navodi Institut za javno zdravlje Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.