U Vojvodini 378 novih slučajeva, najveći broj novoobolelih u Novom Sadu - 71

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2021, 13:52

U Vojvodini 378 novih slučajeva, najveći broj novoobolelih u Novom Sadu - 71

Institut za javno zdravlje Vojvodine objavio je danas da je u protekla 24 sata na teritoriji pokrajine registrovano 378 novih slučajeva korona virusa, pa je ukupan broj aktivnih slučajeva 10.648.

Institut i dalje ocenjuje epidemiološku situaciju u Vojvodini kao vanrednu, sa stabilizacijom trenda obolevanja na visokim nivoima.

U ovom trenutku na teritoriji svih opština i gradova situacija se i dalje ocenjuje kao vanredna.

Najveći broj novoobolelih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je registrovan u Novom Sadu - 71, gde je i najveći broj aktivnih slučajeva zaraze 2.705.

Očekuje se dalji postepen pad broja aktivnih slučajeva u narednom periodu.

U ostalim opštinama trenutno je manje od 1.000 registrovanih aktivnih slučajeva i brojevi su sve manji.

Institut apeluje na sve da se nastavi sa neophodnim striktnim sprovođenjem proglašenih mera kontrole prenošenja bolesti kako bi se umanjile posledice trenda rasta broja obolelih i omogućilo funkcionisanje zdravstvenog sistema.

Institut poziva građane da se vakcinišu u narednom periodu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Vojvodini 378 novih slučajeva koronavirusa, situacija i dalje vanredna

Izvor: N1 televizija, 23.Jan.2021

Institut za javno zdravlje Vojvodine objavio je danas da je u protekla 24 sata na teritoriji pokrajine registrovano 378 novih slučajeva koronavirusa, pa je ukupan broj aktivnih slučajeva 10.648.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.