U VOJVODINI SVE VEĆI BROJ ZARAŽENIH: U Novom Sadu za skoro stotinu porastao broj obolelih

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020, 12:21

U VOJVODINI SVE VEĆI BROJ ZARAŽENIH: U Novom Sadu za skoro stotinu porastao broj obolelih

Juče je u Vojvodini zabeleženo 2.046 slučajeva zaraze virusom korona. Najveći broj zaraženih bio je u Novom Sadu, čak 486.

U Vojvodini je od poslednjeg preseka registrovano 2.059 novih slučajeva, a u svim opštinama i dalje se registruju visoki nivoi obolevanja, saopštio je danas Institut za javno zdravlje Vojvodine.

Po broju novih slučajeva najveći broj je registrovan u Novom Sadu - 598, Pančevu, Zrenjaninu, Kikindi, Somboru, Subotici i Sremskoj Mitrovici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Trenutno, u Vojvodini je aktivno 32.219 slučajeva, iako je prema proceni Instituta taj broj znatno veći.

Kako se navodi, zdravstveni sistem je u izuzetno teškoj, gotovo kritičnoj situaciji, a u ovom trenutku na teritoriji svih opština i gradova situacija se ocenjuje kao vanredna.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.