U Srbiji još tri smrtna slučaja od koronavirusa, ukupno 16

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2020, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji još tri smrtna slučaja od koronavirusa, ukupno 16

Epidemiolog Predrag Kon rekao je danas da je u Srbiji ukupan broj obolelih od virusa korona 785, a da su u protekla 24 sata registrovana 44 novozaražena i tri smrtna slučaja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo četvrti pacijent oboleo od virusa korona lečen u Novom Sadu, u pitanju meštanka Temerina

Izvor: Radio 021, 30.Mar.2020

U Kliničkom centru Vojvodine jutros je preminuo četvrti pacijent zaražen virusom korona na teritoriji Pokrajine..."Reč je o ženi iz Temerina, rođenoj 1939. godine", izjavio je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović...On je istakao da je na teritoriji Vojvodine u ovom trenutku 147 osoba zaraženo...

Nastavak na Radio 021...

Četvrta žrtva koronavirusa u KCV, meštanka Temerina

Izvor: NoviSad.com, 30.Mar.2020

U Kliničkom centru Vojvodine jutros je preminuo četvrti pacijent zaražen koronavirusom na teritoriji Vojvodine. - Reč je o ženi iz Temerina, rođenoj 1939. godine..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.