Broj umrlih ipak ne opada: Katalonija prijavila 632 umrlih od koronavirusa

Izvor: B92, 22.Maj.2020, 19:48

Broj umrlih ipak ne opada: Katalonija prijavila 632 umrlih od koronavirusa

U Španiji je od posledica koronavirusa preminulo još 56 osoba, čime je ukupan broj žrtava dostigao 28.628, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.

Ukupan broj zaraženih porastao je danas na 234.824,što je 1.787 više u odnosu na prethodni dan.

U četvrtak je prijavljeno da je od posledica korona virusa preminulo 48 osoba, što je što je bio prvi put od 16. marta da je broj umrlih na dnevnom nivou pao ispod 50.

Rojters, međutim, napominje da se porast >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u broju preminulih i zaraženih ne može porediti sa danom ranije jer različiti regioni prijavljuju podatke sa zakašnjenjem.

Tako su katalonske vlasti prijavile dodatnih 632 smrtna slučaja koja su se ranije dogodila, što znači da kumulativni ukupan broj umrlih povećan je za 688 umrlih.

Trenutno je 56.318 aktivnih slučajeva u Španiji. U teškom stanju je 1.152 pacijenta.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Italji 652 nova slučaja, preminulo još 130 pacijenata

Izvor: Večernje novosti, 22.Maj.2020

U Italiji je danas preminulo još 130 pacijenata obolelih od korona virusa, što je manje nego prethodnog dana U Italiji je danas preminulo još 130 pacijenata obolelih od korona virusa, što je manje nego prethodnog dana, saopštila je Agencija za civilnu zaštitu. Time je ukupan...

Nastavak na Večernje novosti...

Porast nezaposlenosti u svih 50 država SAD

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Maj.2020

Stope nezaposlenosti porasle su u svih 50 američkih država i okrugu Kolumbija u aprilu, pošto su napori da se obuzda pandemija virusa korona prisilili kompanije širom zemlje na zatvaranje, saopštilo je danas Ministarstvo rada SAD.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.