Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jan.2021, 14:39

U Sloveniji zabilježeno 107 neželjenih efekata na Fajzer vakcinu

U Sloveniji je do 17. januara vakcinom protiv korona virusa vakcinisano oko 42.000 osoba, od kojih su 36 odsto zdravstveni radnici, a zabilježeno je 107 neželjenih efekata, i to na vakcinu kompanije Fajzer, izjavila je danas Marta Grgič Vitek iz slovenačkog Instituta za javno zdravlje.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Slovenija: Prijavljeno 107 neželjenih efekata na Fajzer vakcinu (ISPRAVLJENO)

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jan.2021

U Sloveniji je do 17. januara vakcinom protiv korona virusa vakcinisano oko 42.000 osoba, od kojih su 36 odsto zdravstveni radnici, a prijavljeno je 107 neželjenih efekata, pri čemu se uglavnom radi o uobičajenim neželjenim efektima poput povećanog otoka, crvenila kože, glavobolje, te bola u ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.