U Severnobačkom okrugu 21 osoba pozitivna na virus korona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2020, 15:12

U Severnobačkom okrugu 21 osoba pozitivna na virus korona

U Severnobačkom okrugu je, prema podacima od 29. juna, 21 osoba pozitivna na virus korona, od toga su tri osobe na bolničkom lečenju, a ostali u kućnoj izolaciji sa lakšom kliničkom sliku, objavljeno je na sajtu grada Subotice.

Kako se navodi, od početka proglašenja pandemije virus korona na nivou Severnobačkog okruga registrovano je ukupno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 112 lica pozitivnih na virus, od čega u Subotici 82 lica, u Bačkoj Topoli 27 i Malom Idošu tri.

Iz gradske uprave preporučuju građanima da u svim zatvorenim prostorima i prevozu nose zaštitne maske, održavaju razdaljinu, koriste dezinfekciona sredstva i redovno peru ruke.

Takođe, apeluju na sve građane da poštuju mere i preporuke, ponašaju se odgovorno i vode računa o svom zdravlju i zdravlju svojih najbližih.

Na mladu populaciju apeluju da se ne okupljaju u većem broju u zatvorenom prostoru, s obzirom na to da mladi sve više oboljevaju od virusa korona.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

UZBUNA U SEVERNOBAČKOM OKRUGU: 21 novooboleli, nadležni apeluju da se strogo poštuju mere i preporuke

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2020

Od proglašenja pandemije COVID-19 na nivou Severnobačkog okruga sa današnjim danom registovano je ukupno 112 pozitivnih na virus korona..Trenutna epidemiološka slika, prema podacima od 29. juna, ukazuje da je u Subotici 21 osoba na nivou okruga pozitivna na COVID-19, a od toga, troje je na bolničkom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.