U Pčinjskom okrugu 152, u Jablančkom virus potvrđen kod još 167 pacijenata

Izvor: JužneVesti.com, 26.Sep.2021, 11:19

U Pčinjskom okrugu 152, u Jablančkom virus potvrđen kod još 167 pacijenata

Prema poslednjim podacima u Pčinjskom okrugu korona virus potvrđen je kod 152 pacijenta, a u Jablaničkom kod 167 građana.

Kako pokazuje izveštaj Gradskog štaba za vanredne situacije, na koronu su testirane su 502 osobe sa teritorije Pčinjskog okruga.

Analize su pokazale da su 152 lica zaražena koronavirusom. Od ovog broja 98 je iz Vranja, 22 iz Surdulice, 17 iz Vladičinog Hana, 9 iz Bujanovca, 3 iz Trgovišta, 2 iz Preševa i jedan iz Bosilegrada - navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << se u saopštenju.

U Jablaničkom okrugu od 387 rezultata, 167 rezultata je sa pozitivnim nalazom.

105 lica sa teritorije opštine Leskovac, 33 lica sa teritorije opštine Vlasotince, 11 lica sa teritorije opštine Lebane, 2 lica sa teritorije opštine Bojnik i 16 lica sa teritorije opštine Medveđa - dodaje se u saopštenju.

Sve informacije o korona virusu možete pronaći ovde.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.