U Mađarskoj koronom zaraženo 525 ljudi, ukupno 20 preminulo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2020, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Mađarskoj koronom zaraženo 525 ljudi, ukupno 20 preminulo

U Mađarskoj su potvrđeno 33 nova slučaja koronavirusa, tako da se ukupan broj zaraženih popeo na 525 – navodi se na zvaničnom sajtu vlade. U protekla 24 časa preminula su od posledica infekcije još četiri pacijenta, svi iznad 60 godina i sa više hroničnih bolesti, pa se na toj crnoj listi trenutno nalazi 20 imena.

Na respiratorima je i dalje 61 bolesnik sa najtežom kliničkom slikom, 40 osoba se izlečilo od kovida-19, a ukupno je obavljeno više od 15.200 testiranja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Prema rečima glavne sanitarne inspektorke Cecilije Miler epidemija se raširila na celu zemlju, više nema izolovanih mesta gde virus nije stigao, ali se srećom još uvek radi o grupnom, a ne masovnom obolevanju.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Mađarskoj virusom korona zaraženo 525 ljudi

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Apr.2020

BUDIMPEŠTA - U Mađarskoj je od korona virusa oboljelo 525 ljudi, a preminulo je ukupno 20 osoba, saopštila je vlada.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.