U Jablaničkom okrugu još 59 pozitivnih na kovid, skok broja novozaraženih u Vlasotincu

Izvor: JužneVesti.com, 28.Apr.2021, 10:44

U Jablaničkom okrugu još 59 pozitivnih na kovid, skok broja novozaraženih u Vlasotincu

U poslednja 24 sata od 337 osoba koje su testirane u Jablaničkom okrugu, njih 59 je dobilo pozitivan test na virus korona, pokazuju podaci leskovačkog Zavoda za javno zdravlje. Skok novozaraženih u odnosu na prethodne dane beleži Vlasotince gde je 21 osoba bila pozitivna na kovid.

Ispred Vlasotinca po broju novoobolelih je i dalje Leskovac koji ima 25 pozitivnih. U Bojniku je još 7 novih slučajeva, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zatim slede Medveđa sa 4 zaraženih, dok su u Lebanu virusom korona zaražena još 2 pacijenta.

Među zaraženima je 30 zaposlenih, 11 nezaposlenih lica, 13 penzionera, po 2 učenika i studenta i 1 dete - saopštavaju iz Zavoda.

Trenutno se iz laboratorije čekaju rezultati 39 testova koji su rađeni u zdravstvenim ustanovama širom Jablaničkog okruga.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Jablaničkom okrugu 59 pozitivnih, u Leskovcu 25

Izvor: JUGpress.com, 28.Apr.2021

LESKOVAC..U poslednja 24h od 337 rezultata (od toga za grad Leskovac 210) 59 rezultata je sa pozitivnim nalazom, 25 osoba sa teritorije grada Leskovca, 21 osoba sa teritorije opstine Vlasotince, 2 osobe sa teritorije opstine Lebane, 4 osoba sa teritorije opstine Medvedja, 7 osoba sa teritorije opstine...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.