U Jablaničkom okrugu još 12 pozitivnih na koronu

Izvor: JužneVesti.com, 06.Avg.2020, 10:16

U Jablaničkom okrugu još 12 pozitivnih na koronu

Od 158 uzoraka, koliko je obrađeno u poslednja 24 sata za testirane iz Jablaničkog okruga, 12 je pozitivno na virus korona. Kako kažu u Zavodu za javno zdravlje, 9 je novoobolelih u Leskovcu, dvoje u Lebanu i jedan u Vlasotincu.

Rezultati testiranih stigli su iz niške laboratorije "Vatreno oko" i beogradskog "Torlaka", a od 158 rezultata, 120 je za testirane iz >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Leskovca, odakle je i najveći broj novoobolelih.

Od 12 novoobolelih, 9 je iz Leskovca, 2 iz Lebana i jedan iz Vlasotinca. Što se strukture tiče, u pitanju je 6 osoba iz kategorije zaposlenih, 4 iz kategorije nezaposlenih i 2 penzionera - kažu u Zavodu.

Od početka epidemije u Jablaničkom okrugu od virusa korona obolelo je ukupno 1.492 osoba, najviše u Leskovcu - 1.186. U Vlasotincu je od početka epidemije zaraženo ukupno 147, Lebanu 77, Bojniku 33 i Medveđi 44 i Crnoj Travi 5.

Iz laboratorije "Vatreno oko" čeka se još 234 rezultata testiranih u Zavodu za javno zdravlje i Opštoj bolnici u Leskovcu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.