Izvor: Blic, 11.Maj.2020, 11:38

U Italiji korona virus više nije glavna tema, već je to ONA. Jedni su presrećni što se vratila, drugi traže da je UHAPSE

Glavna tema svih italijanskih medija, više nije korona virus već oslobađanje iz zatočeništva i povratak kući mlade Silvije Romano koja je bila kidnapovana u Keniji i držana u zatočeništvu godinu i po dana, a u domovinu se vratila pokrivena zelenim velom, tradicionalnom odećom muslimanki i rekla da se dobrovoljno i bez pritiska odlučila da promeni veru, i uzela novo ime Ajša.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SILVIJU SU OTELI DŽIHADISTI I DRŽALI GODINU I PO DANA: Uz slavlje po oslobođenju usledio OGROMAN ŠOK! Italija na nogama!

Izvor: Kurir, 11.Maj.2020

Glavna tema svih itaijanskih medija je i dalje oslobađanje iz zatočenistva i povratak kući mlade Silvije Romano koja je bila kidnapovana u Keniji i držana u zatočenistvu godinu i po dana, a u domovinu se vratila pokrivena zelenim velom, tradicionalnom odećom muslimanki i rekla da se dobrovoljno...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.