U Hrvatskoj šest novih slučajeva, dve žrtve

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2020, 15:44

U Hrvatskoj šest novih slučajeva, dve žrtve

U poslednja 24 sata u Hrvatskoj je potvrđeno šest novih slučajeva zaraze korona virusom, a dve osobe su umrle, saopštio je danas Nacionalni štab civilne zaštite.

"Broj novoobolelih u 24 satnom periodu je šest, čime je ukupan broj obolelih od korona virusa 2.243", rekla je direktorka Zavoda za hitnu medicinu Maja Grba Bujević.

Četvoro novoobolelih je iz Brodsko - posavske žžupanije, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << po jedan je novi slučaj u Osječko - baranjskoj i Splitsko-dalmatinskoj žžupaniji.

Ukupan broj umrlih od korona virusa je u Hrvatskoj 99. Do sada je testirano ukupno 59.911 osoba, od kojih u poslednja 24 sata njih 1.820.

Ukupan broj od ozdravljenih je 2.011, a ukupno su na današnji dan bolesna 132 pacijenta, rečeno je na konferenciji za novinare.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji i danas bez novih slučajeva korona virusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2020

U većinski srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji u prethodna 24 sata nije bilo novih slučajeva zaraze korona virusom, a jedna osoba iz Leposavića je izlečena...Do danas je ukupno obolelo 116 lica, izlečeno je 105, a 10 osoba je preminulo, navodi se u dnevnom izveštaju o situaciji na Kosovu i Metohiji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Skoro 9.500 novih slučajeva obolelih od korona virusa u Rusiji

Izvor: Danas, 23.Maj.2020, 10:57

Novih 9.434 slučajeva obolelih korona virusom zabeleženo je u Rusiji za poslednjih 24 sata, čime je ukupan broj obolelih od početka epidemije dostigao 335.882, saopšteno je danas.

Nastavak na Danas...

Hrvatska bez novoobolelih u poslednja 24 sata

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Maj.2020

U Hrvatskoj u poslednja 24 sata nije zabeležen ni jedan slučaj zaraze korona virusom, saopštio je danas Nacionalni štab civilne zaštite. "Osamdeset deveti dan od pojave koronavirusa, 2.243 ukupno oboljelih i 2.023 oporavljenih. Danas se veselimo broju zbog kojeg smo bili odgovorni i disciplinovani....

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.