U Crnoj Gori 64 osobe novozaražene

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Jul.2020, 18:44

U Crnoj Gori 64 osobe novozaražene

Od 2.000 uzoraka građana Crne Gore poslatih u Njemačku na analizu 475 su pozitivni na korona virus. Kako je saopšteno iz Instituta za javno zdravlje Crne Gore (IJZ) broj aktivno oboljelih od COVID 19 u Crnoj Gori trenutno je 1453 što je za 520 slučajeva više nego juče. Broj od 1453 uključuje i 64 nova registrovana slučaja inficiranih korona virusom koji su analizirani u Institutu za javno zdravlje Crne Gore. Većina novooboljelih su kontakti prethodno registrovanih...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminula jedna osoba, još 64 zaražene u Crnoj Gori

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jul.2020

PODGORICA - Laboratorije crnogorskog Instituta za javno zdravlje su u posljednja 24 časa završile PCR analizu 426 uzorka na novi virus korona, među kojima su 64 rezultata bila pozitivna, a tokom dana laboratorijski je potvrđena još jedna smrt kod pacijentkinje iz Bijelog Polja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Institut za javno zdravlje, 14. 7. 2020: Novi pozitivni rezultati - Kragujevac 9, Knic 3 (sumadijski okrug 12)

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 15.Jul.2020, 08:47

. . . . .Kovid-laboratorija Kraguj Instituta za javno zdravlje Kragujevac uzorkovala je putem briseva ukupno 12.445 pacijent. .Za poslednjih 48 casova uradjeno je 540 novih uzoraka, a zavrseno je svega 16. Uvidom u kovid-aplikaciju, u Institutu je utvrdjeno novih 16 pozitivnih pacijenata, od toga i..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

U srpskim sredinama na Kosovu koronavirusom zaraženo 37 osoba

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jul.2020

U srpskim sredinama na Kosovu registrovano je 37 novozaraženih koronavirusom, a najviše ih je u Kosovskoj Mitrovici...Kako je saopštio danas specijalista epidemiologije iz mitrovičkog Zavoda za javno zdravlje Aleksandar Antonijević 16 osoba je iz Kosovske Mitrovie, devet iz Leposavića, četiri...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.