U Crnoj Gori 19 novooboljelih, jedna osoba preminula

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Jun.2021, 15:38

U Crnoj Gori 19 novooboljelih, jedna osoba preminula

U Crnoj Gori u poslednja 24 sata registrovano je 19 slučajeva infekcije virusom korona a preminula je jedna osoba, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje. Prijavljen je oporavak kod 39 pacijenta, čime ukupan broj trenutno aktivnih slučajeva iznosi 359. Ukupan broj preminulih od početka pandemije, povezanih sa COVID-19, je 1.604. Prvu dozu vakcine protiv korona virusa primilo je 146.964 građana, a drugu 123.273. Masovna vakcinacija u Crnoj Gori počela je 4. maja.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Na Kosovu i Metohiji još 10 novih slučajeva, nema preminulih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2021

Na Kosovu i Metohiji je u poslednja 24 sata zabeleženo 10 novih slučajeva korona virusa, od 1.848 testiranih osoba, a preminulih od posledica ove infekcije nije bilo, saopštilo je Ministarstvo zdravlja iz Prištine...U poslednja 24 sata izlečeno je 12 osoba, tako da se od korona virusa ukupno do...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.