U Crnoj Gori 16 novooboljelih od korona virusa, ukupno 160

Izvor: Danas, 03.Apr.2020, 10:03

U Crnoj Gori 16 novooboljelih od korona virusa, ukupno 160

Od korona virusa u Crnoj Gori imficirano je 160 osoba a od jučerašnjeg presjeka, od 18 časova do jutros u 8 sati kada je analizirano 114 uzoraka 16 osoba je bilo pozitivno na korona virus, saopštio je na jutrošnjoj redovnoj konferenciji za novinare direktor Instituta za javno zdravlje, Boban Mugoša.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Crnoj Gori 16 novih slučajeva inficiranih korona virusom, ukupno 160

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Apr.2020

Nakon registrovanja još 16 pozitivnih uzoraka na korona virus, u Crnoj Gori je od COVID-19 oboljelo ukupno 160 osoba. Prema podacima Instituta za javno zdravlje (IJZ), novi slučajevi su registrovani u Podgorici 10, po dva u Baru i Nikšiću, te po jedan u Danilovgradu i Herceg Novom. Direktor IJZ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Institut za javno zdravlje: Pozitivni rezultati - Kragujevac 22, Arandjelovac 10, 3. 4. 2020.

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 03.Apr.2020

Nakon visednevne pauze, prouzrokovane Zakljuckom Vlade Srbije o informisanju, portal Prviprvinaskali.com nastavlja sa objavljivanjem izvestaja Instituta za javno zdravlje Kragujevac o prisustvu korona virusa na teritoriji grada Kragujevca i Šumadijskog okruga.Do danas u 16 casova, od pocetk..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.