U Crnoj Gori 14 novih slučajeva zaraze koronom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Jun.2021, 15:39

U Crnoj Gori 14 novih slučajeva zaraze koronom

U posljednja dvadeset četiri sata u Crnoj Gori nije bilo preminulih od posljedica izazvanih korona virusom, dok je zabilježeno četrnaest novih slučajeva infekcije, saopštio je 25. juna Institut za javno zdravlje (IJZ). Ukupan broj trenutno aktivnih slučajeva COVID-19 je 270 osoba. U Kliničkom centru Crne Gore životno je ugroženo sedam pacijenata. U crnogorskim bolnicama trenutno se liječi 39 oboljelih od Kovida 19, što je najmanja vrijednost od 1. jula prošle godine. Prema podacima IJZ...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Institut za javno zdravlje, 25. 6. 2021: Novi pozitivni rezultati - Kragujevac 4 (sumadijski okrug 4)

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 25.Jun.2021

NAREDBA O ZABRANI OKUPLJANJA U REPUBLICI SRBIJI NA JAVNIM MESTIMA U ZATVORENOM I OTVORENOM PROSTORU, 16. 6. 2021. .Do 20 casova, novih uradjenih testova je 375, a novozarazenih pacijenata 4 (1,07% pozitivnih na broj uzorkovanih). .Od pocetka zaraze, kovid-laboratorija Kraguj Instituta za javno zdra..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.