U Čačku zaražen radnik fabrike FRA, 146 zaposlenih u izolaciji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2020, 14:09

U Čačku zaražen radnik fabrike FRA, 146 zaposlenih u izolaciji

U Moravičkom okrugu potvrđena su još dva slučaja korona virusa, od čega je jedan radnik čačanske fabrike FRA, pa je na izolaciju upućeno 146 radnika, saopštio je danas Radni tim za praćenje širenja virusa korona.

Tokom prethodnih nekoliko dana uzeto je 307 uzoraka, a rezultati su pristigli za 287.

Od početka epidemije na području Moravičkog okruga potvrđeno je 159 slučajeva - u Čačku 95, Gornjem Milanovcu 56, Lučanima pet i Ivanjici tri.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"U prijemno-trijažnoj ambulanti Opšte bolnice prethodna četiri dana urađeno je više od 30 pregleda i ostvareno sedam prijema. Juče je bilo tri prijema, dva bolesnika su upućena u Klinički centar Kragujevac, jedan u Klinički centar Beograd i jedan je premešten na grudno odeljenje. Na infektivnom odeljenju hospitalizovano je 10 pacijenata", kazao je koordinator Radnog tima Mihailo Luković.

Posle 30 dana, kako je dodao, "Plava hala" u Atenici namenjena pacijentima sa lakim kliničkim slikama, prazna je i tokom dana će biti privremeno zatvorena.

Prema podacima Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja, juče je prijavljen još jedan slučaj izlečenja iz Gornjeg Milanovca.

Poslednji podaci pokazuju da su u Gornjem Milanovcu izlečene 23 osobe, a u Čačku 15.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.