U Čačanskoj bolnici 94 pacijenta, pet na respiratoru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Mar.2021, 14:53

U Čačanskoj bolnici 94 pacijenta, pet na respiratoru

Na svim kovid odeljenjima Opšte bolnice Čačak hospitalizovana su 94 pacijenta, od kojih je 15 u respiratornom centru, a pet na respiratoru.

U protekla 24 časa primljeno je 13 pacijenata, a jedan je otpušten.

U prijemno - trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak sa simptomima kovid infekcije obavljeno je 65 pregleda, od čega 44 prva.

U Moravičkom okrugu na osnovu 213 testiranih uzoraka potvrđena su 62 nova slučaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << korona virusa, od kojih su iz Čačka 32, iz Gornjeg Milanovca 15, iz Ivanjice osam, a iz Lučana šest.

Tokom prethodnog dana drugu dozu vakcine dobilo je 268 osoba.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Pazar: Od korone preminula dva pacijenta

Izvor: B92, 07.Mar.2021

Od posledica korona virusa u novopazarskim kovid bolnicama preminula su dva pacijenta - po jedan iz Novog Pazara i Tutina, saopštio je lokalni Štab za vanredne situacije...Proteklog dana na lečenju je zadržano 10 osoba - sedam iz Novog Pazara i tri iz Raške, a kući su otpuštena dva pacijenta,...

Nastavak na B92...

U Čačku preminulo pet pacijenata od korone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2021, 13:06

Na kovid odeljenjima čačanske bolnice tokom protekla 24 sata preminulo je pet pacijenata, broj pacijenata je u proseku između 65-70 i bolnica nema veliki broj pregleda, ali ima povećan broj prijema...Zamenik direktora čačanske bolnice Dejan Dabić kaže da se u respiratornom centru trenutno nalazi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.