U Braničevskom okrugu pet, u Podunavskom 16 novozaraženih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2020, 12:57

U Braničevskom okrugu pet, u Podunavskom 16 novozaraženih

U Braničevskom i Podunavskom okrugu potvrđen je 21 novi slučaj virusa korona, od čega u Braničevskom pet, u Podunavskom 16, a najveći broj novozaraženih registrovan je u Smederevskoj Palanci - osam, saopštila je direktorka Zavoda za javno zdravlje u Požarevcu Ana Jovanović.

Kako je navela, u Požarevcu su zabeležene četiri novozaražene osobe, pa je sada u tom gradu od početka epidemije registrovano ukupno 179 potvrđenih slučajeva Covid 19.

Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su u pitanju druge opštine u Braničevskom okrugu, u Velikom Gradištu je ostalo osam zaraženih, Žabarima ostalo tri, Golubcu jedan, Žagubici četiri, dok je u Malom Crniću zabeležen jedan nov slučaj, pa je sada ukupan broj zaraženih pet, a u Petrovcu su registrovana četiri nova slučaja, pa je ukupno 20.

Kada je u pitanju Podunavski okrug, U Velikoj Plani registrovana su četiri nova slučaja u odnosu na vikend, pa je sada ukupno 73 zaraženih virusom korona.

U Smederevu su takođe zabeležena četiri nova slučaja i sada je ukupno 267, a u Smederevskoj Palanci registrovano je osam novozaraženih, što čini da je sada ukupno 178 potvrđenih slučajeva.

Kako je navela Jovanovićeva, kapaciteti kovid bolnica u Požarevcu i Smederevu su skoro puni.

Apelovala je na sve građane da se pridržavaju mera za sprečavanje širenja virusa korona, kao i da izbegavaju i odlože sva rizična ponašanja.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Podunavskom okrugu 16 novoinficiranih, u Palanci 8 u Smederevu i Plani po četiri

Izvor: Danas, 13.Jul.2020

Broj pozitivnih na korona virus u Podunavskom okrugu, prema današnjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje u Požarevcu, povećan je za 16 novoinficiranih tokom vikenda, prenosi Podunavlje.info.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.