U Bihaću i Mostaru dva nova smrtna slučaja od korona virusa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Apr.2020, 14:23

U Bihaću i Mostaru dva nova smrtna slučaja od korona virusa

U Kantonalnoj bolnici u Bihaću preminula je još jedna osoba koja je bila pozitivna na COVID-19, potvrdio je za RSE Hajrudin Havić, direktor Kantonalne bolnice „ Dr. Irfan Ljubijankić“ u Bihaću.  „Radi se o 54-godišnjoj pacijentici iz Cazina, koja je bila u teškom stanju i već nekoliko dana bila je priključena na respirator“, kazao je Havić. Direktor Kantonalne bolnice potvrdio je i da je izliječen prvi hospitalizirani pacijent u Unsko-sanskom kantonu koji je bio pozitivan na...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

U Bihaću preminula žena iz Cazina zaražena virusom korona

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Apr.2020

BIHAĆ - U Kantonalnoj bolnici "Dr. Irfan Ljubijankić" u Bihaću danas je preminula žena koja je bila zaražena korona virusom, potvrdio je direktor bolnice Hajrudin Havić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.