U BiH 215 novih slučaja zaraze koronom, pet preminulih

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Jul.2020, 13:27

U BiH 215 novih slučaja zaraze koronom, pet preminulih

U Bosni i Hercegovini u protekla 24 sata registrirano je 215 novih slučajeva zaraze korona virusom, objavili su entitetski zavodi za javno zdravstvo. U Federaciji BiH (FBiH) testirano je 1258 uzoraka, od kojih je 110 pozitivno na COVID-19. Novi slučajevi registrirani su u Tuzlanskom, Zeničko-dobojskom, Hercegovačko-neretvanskom, Srednjobosanskom, Unsko-sanskom, Bosansko-podrinjskom i Kantonu Sarajevo. U Kantonu Sarajevo registrirano je 47 novozaraženih, dvije osobe su preminule tokom...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

STIGLI REZULTATI TESTIRANJA Još 32 osobe pozitivne na korona virus, samo dve nisu iz Sarajeva

Izvor: Blic, 09.Jul.2020

U Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu testirana su 184 uzoraka na prisustvo koron avirusa, a generalna direktorka KCUS Sebija Izetbegović potvrdila je za Radiosarajevo da je u Kantonu Sarajevo potvrđeno novih 30 pozitivnih na Covid - 19, te po jedan u Sanskom Mostu i Usori.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.