Izvor: Blic, 09.Mar.2021, 12:30

"Tužni smo jer NEMAMO POSLA KAO PRE" Melina Džinović o luksuznoj vili koju su ona i Haris gradili dve godine: "Ispala je bolje nego što smo se nadali"

Supruga pevača Harisa Džinovića, Melina Džinović, iznela je detalje iz privatnog života o kojima ranije nije govorila. Melina je otkrila, između ostalog, za kakve žene voli da kreira garderobu, kako izgleda njena i Harisova vila i koliko je pandemija korona virusa uticala na njih.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dve godine se pričalo o kući Harisa Džinovića, a sada je Melina otkrila istinu

Izvor: Story, 09.Mar.2021

Kuća Harisa Džinovića i njegove supruge Meline, dve godine bila je jedna od omiljenih tema u domaćim medijima. Modna kreatorka nekoliko puta se osvrnula na to da je pomenuta kuća prerasla u mit, a sada je konačno otkrila istinu o vili na Senjaku.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.