Tuča navijača na prvoj utakmici posle korone pred publikom: U ovoj državi ponovo zatvoreni stadioni (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 10:25

Tuča navijača na prvoj utakmici posle korone pred publikom: U ovoj državi ponovo zatvoreni stadioni (VIDEO)

Ponovo će se igrati pred praznim tribinama

Stadioni u Kolumbiji, koji su bili tek otvoreni posle mera uvedenih zbog pandemije korona virusa, ponovo su zatvoreni nakon incidenata među navijačima.

Vlasti kolumbijskih gradova odobrile su povratak gledalaca na stadione zbog smanjenja intenziteta pandemije kovida u toj zemlji, međutim, već u prvoj utakmici igranoj u Bogoti, između Santa Fea i Atletiko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nacionala, došlo do nereda na tribinama pri čemu su najmanje tri osobe povređene.

Zbog toga je gradonačelnica kolumbijske prestonice Klaudija Lopez ponovo odlučila da zatvori tribine.

-Apsurdno je da smo na prvoj utakmici nakon 16 meseci pauze bili svedoci ovakvog ponašanja. To nema smisla - poručila je gradonačelnica.

Utakmicu između Santa Fea i Atletico Nationala na tribinama je pratilo oko 8.000 gledalaca, a zbog nereda na tribinama susret je prekinut na više od sat vremena.

Kolumbija, koja ima oko 50 miliona stanovnika, treća je latinoamerička država iza Perua i Brazila po broju umrlih od korone sa 121.500 smrtnih slučajeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.