Trudo poručio Kanadjanima da im treba vlada koja veruje u nauku (VIDEO)

Izvor: Beta, 19.Sep.2021, 18:11

Trudo poručio Kanadjanima da im treba vlada koja veruje u nauku (VIDEO)

Kanadski premijer Džastin Trudo je danas, poslednjeg dana izborne kampanje, upozorio gradjane da bi njegovi konzervativni oponenti mogli da oslabe borbu države protiv epidemije korona virusa u poručio da Kanadjanima treba vlada koja prati nauku.Ankete pokazuju da su Trudoova Liberalna i opoziciona Konzervativna partija vrlo izjednačene, pa je malo verovatno da će liberali na sutrašnjim izborima uspeti da osvoje većinu potrebnu za formiranje vlade bez koalicionih partnera."Ne treba nam konzervativna vlada koja neće biti sposobna da vodi kampanju vakcinacije i da prati nauku, što nam je potrebno kako bismo zaustavili ovo (epidemiju)", rekao je on u Montrealu.Konzervativci su odbili da kažu koliko članova njihove stranke nije vakcinisano, nazvavši to ličnom zdravstvenom odlukom.Trudo podržava obaveznu vakcinaciju za sve koji žele da putuju avionom ili vozom, čemu se konzervativci protive.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Izbori

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trudo pred izbore: Kanađanima treba vlada koja veruje u nauku

Izvor: N1 televizija, 19.Sep.2021

Kanadski premijer Džastin Trudo je, poslednjeg dana izborne kampanje, upozorio građane da bi njegovi konzervativni oponenti mogli da oslabe borbu države protiv epidemije koronavirusa i poručio da Kanađanima treba vlada koja prati nauku.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.