Tri odeljenja u izolaciji; Đaci se zarazili na proslavama punoletstva ili slavama

Izvor: B92, 29.Okt.2020, 14:59

Tri odeljenja u izolaciji; "Đaci se zarazili na proslavama punoletstva ili slavama"

Rača -- Tri odeljenja srednje škole "Karađorđe" u Rači biće u izolaciji zbog ulaska koronavirusa u toj školi, prenose mediji.

Đaći će školu pohađati onlajn.

Inače, ako bi došlo do potpunog zatvaranja škole i prelaska na onlajn nastavu, to bi bio prvi takav slučaj u Srbiji od početka trećeg talasa epidemije.

Predsednik opštine Nenad Savković je kazao da je nakon sastanka Ministarstvu poslat takav predlog, a ukoliko se pristizanje novih obolelih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << učenika nastavi, biće zatvorena cela škola, koja ima ukupno 11 odeljenja.

"Reč je o đacima koji su se zarazili verovatno na proslavama punoletstva ili slavama. To su deca kojoj je teško zabraniti takva okupljanja. Postoji migućnost da cela škola bude zatvorena i da svi prate nastavu preko interneta", kaže Nenad Savković za "Blic".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.