Izvor: Blic, 09.Sep.2020, 22:17

Trenutak kada je ISTRAŽIVANJE VAKCINE STOPIRANO: Od optimističnih prognoza do NAJGOREG SCENARIJA ZA 24 SATA

Od stotina potencijalnih vakcina protiv korona virusa u razvoju, šest je u završnoj fazi ispitivanja kliničkih ispitivanja, poznatoj kao čuvena treća faza. U jednu od njih - okfordsku ChAdOx1 nCoV-19 - bile su uprte oči zdravstvene i svetske javnosti, a onda je kao grom iz vedra neba stigla vest da se ispitivanje ove vakcine obustavlja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gurereš apelovao na donatore da ulože 35 milijardi dolara za program SZO protiv Kovida-19

Izvor: Beta, 10.Sep.2020, 17:38

Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš apelovao je danas na zemlje donatore i ostale da ulože 35 milijardi dolara za program Svetske zdravstvene organizacije (SZO) čiji je cilj ubrzanje istraživanja i razvoja testova, lečenja i vakcina za korona virus."Bez infuzije od 15 milijardi...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.