Tojo tajers dobio subvenciju od 84.000 evra po radniku

Izvor: Danas, 27.Nov.2020, 14:57

Tojo tajers dobio subvenciju od 84.000 evra po radniku

U jeku epidemije korona virusa, tokom koje je država izbegavala oštrije mere kako bi omogućila da privreda koliko toliko radi i puni budžet, Komisija za kontrolu državne pomoći odobrila je subvencije od 41 miliona evra japanskoj kompaniji Tojo tajers koja se priprema da uloži još 300 miliona u otvaranje pogona za proizvodnju pneumatika u Inđiji koji će zaposliti 523 radnika.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Japanski proizvođač guma dobio 64 hektara vojvođanske zemlje i 84.000€ po radniku

Izvor: Luftika.rs, 28.Nov.2020, 12:22

U piku epidemije koronavirusa, tokom koje državni vrh izbegava oštrije mere kako bi privreda koliko-toliko funkcionisala, Komisija za kontrolu državne pomoći dodelila je japanskoj kompaniji Tojo tajers subvencije od 41 miliona evra. Japanski proizvođač guma planira da uloži još 300 miliona u...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.