Izvor: Blic, 10.Avg.2022, 07:26

Profesor Tiodorović za "Blic" otkriva ŠTA NAS ČEKA NA JESEN, koje ćemo mere vratiti, DA LI ĆE SE ODGODITI POČETAK ŠKOLSKE GODINE i kako će deca pohađati nastavu?

Bilo bi dobro da septembar dočekamo sa manjim brojem zaraženih, u šta nisam siguran da je moguće s obzirom na ovakvo kretanje virusa. Ali, videćemo. Pred nama je izazov za naredni mesec, počinju škole, radno aktivno stanovništvo se masovno vraća u kolektive, a time se otvara prostor za zaražavanje, kaže za „Blic“ prof.dr Branislav Tiodorović, epidemiolog i član Kriznog štaba.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tiodorović: Moguće da maske ponovo budu obavezne

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Avg.2022

Epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović izjavio je danas da će ako brojevi zaraženih koronavirusom budu rasli, neke mere morati da budu vraćene, a da će odluka o tome kako će đaci krenuti školu biti doneta za sedam dana.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.