Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jul.2020, 17:34

Tegeltija: Napravićemo fond za pomoć u saniranju štete od pandemije

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija pozdavio je današnje usvajanje budžeta institucija BiH i međunarodnih obaveza za 2020. godinu i naglasio da će Savjet ministara pokušati da napravi fond sredstava koji će koristiti kao pomoć onima koji su pretrpjeli štetu zbog ...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

TEGELTIJA O POSLEDICAMA PANDEMIJE "Napravićemo fond za pomoć u saniranju štete"

Izvor: Blic, 27.Jul.2020

Predsedavajući Saveta ministara Zoran Tegeltija pozdavio je današnje usvajanje budžeta institucija BiH i međunarodnih obaveza za 2020. godinu i naglasio da će Savet ministara pokušati da napravi fond sredstava koji će koristiti kao pomoć onima koji su pretrpeli štetu zbog pandemije virusa korona.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.