TRAGIKOMIČNO: Lekari vijali pacijenta obolelog od korone koji je pobegao iz bolnice (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2020, 13:28

TRAGIKOMIČNO: Lekari vijali pacijenta obolelog od korone koji je pobegao iz bolnice (VIDEO)

Namera medicinara je bila da izvrše testiranje na korona virus, odnosno da ga prevezu u bolnicu gde bi ta procedura bila obavljena.

Muškarac za kojeg se sumnja da je zaražen korona virusom odlučio je da pokuša da pobegne medicinskoj ekipi koja je bila primorana da trči za njim u ruskom gradu Arzamasu kako bi ga uhvatila.

Bizarna scena snimljena je u sredu, a snimak je postao viralan u Rusiji. Kratki klip prikazuje kako tri medicinara odevena u bela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaštitna odela trče za muškarcem koji pokušava da im pobegne u nameri da izbegne hospitalizaciju.

Kasnije se oglasio gradonačelnik koji je rekao da se radi o osobi s mentalnim problemima za koju se sumnja da je zaražena korona virusom.

Ipak, on to nije želeo, pa se dao u bekstvo, ali je na kraju uhvaćen. Rezultati testa na koronavirus se očekuju u nedelju.

Od početka pandemije je u Rusiji zaraženo 8.672 ljudi, a umrle su 63 osobe.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.