TRAGEDIJA ČAČANA: Braća umrla od korone, i otac leži u bolnici

Izvor: Večernje novosti, 11.Jul.2020, 20:22

TRAGEDIJA ČAČANA: Braća umrla od korone, i otac leži u bolnici

Čačanin Stefan Đokić (26) preminuo je danas u Beogradu od posledica infekcije korona virusom, samo nedelju dana pošto je sahranio brata Radoša. Od kovida oboleo i njihov otac Čačanin Stefan Đokić (26) preminuo je danas u Beogradu od posledica infekcije koronavirusom, saznaje Morava info.Stefan je rođeni brat Radoša Đokića (36), koji je 1. jula preminuo u čačanskoj bolnici.Stefan je tegobe dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << prošle subote, dan nakon što je sahranio brata. Istog dana je u teškom stanju hospitalizovan u čačanskoj bolnici, a već u nedelju prebačen na kliniku u Beogradu.Od kovida-19 oboleo je i Radošev i Stefanov otac. On je smešten u u Opštoj bolnici Čačak i u veoma je teškom psihičkom stanju. Njihova majka preminula je krajem prošle godine.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Tuga u Čačku: Od posledica virusa korona preminula dva brata, zaražen i njihov otac

Izvor: Luftika.rs, 11.Jul.2020

Dvojica braće iz Čačka preminula su od posledica zaraze virusom korona, a zaražen je i njihov otac.. Čačanin S. Đ. (26) preminuo je danas u Beogradu od posledica infekcije virusom korona, objavio je čačanski portal Morava info.. S. Đ. je rođeni brat R. Đ. (36), koji je 1. jula preminuo u...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.