Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 15:21

TO MOŽE SAMO MARADONA: Pobegao iz KARANTINA da bi došao na utakmicu

U veoma je lošem stanju.

Čuveni Dijego Armando Maradona je u petak proslavio 60. rođendan. I trebalo je da bude u izolaciji jer je jedan od njegovih telohranitelja zaražen korona virusom.

Međutim, legendarni "El Pibe" se neočekivano pojavio na utakmici Himnasije iz La Plate, kluba čiji je trener, protiv ekipe Patronato. U pratnji telohranitelja je došao na tribine, ali je ostao svega nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << minuta.

Diego Maradona's 60th birthday wish is to score against England again–with his other hand 👊 https://t.co/OyQ90L6XZr

— Sports Illustrated (@SInow) October 31, 2020

Argentinski mediji javljaju da je Dijego izgledao veoma loše i nemoćno.

Ne ide nikako Partizanu ove sezone, ali poslednjeplasirana Mačva, koja danas (17.00) stiže u Humsku, zaista ne bi smela da bude problem crno-belima. Kvota na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) crno-belih je 1,70Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Mačva.

Inače, Maradona spada u grupu rizičnih osoba, jer je preživeo dva srčana udara i preležao hepatitis, a imao je problema i sa prekomernom težinom, odnosno boravio je u klinikama za odvikavanje od alkohola, droge...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MARADONA DELUJE NEMOĆNO: El Pibe pobegao iz izolacije, jedva ga oterali sa stadiona! Ne izgleda DOBRO

Izvor: Kurir, 01.Nov.2020, 08:57

Proslavljeni argentinski fudbaler Dijego Maradona proslavio je 60. rođendan i prekršio obavezu izolacije, jer je jedan od njegovih telohranitelja zaražen koronom.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.