Sveštenik koji je pandemiju nazvao medijskom histerijom umro od korona virusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2020, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sveštenik koji je pandemiju nazvao "medijskom histerijom" umro od korona virusa

Dobio pneumonija na oba plućna krila

Hrišćanski sveštenik, koji je tvrdio da je korona virus medijska histerija, jedan je od prvih preminulih osoba od tog virusa u američkoj saveznoj državi Virdžinija.

London Spradlin (66) umro je u bolnici u Severnoj Karolini od upale pluća usled komplikacija nastalih od korona virusa. On je osetio prve simptome dok je putovao službeno u Nju Orleans sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svojom suprugom.

Prethodno je 13. marta sveštenik podelio mim na kome se upoređuje korona virus sa svinjskim gripom. Taj mim je takođe sugerisao da mediji pokušavaju da naruše reputaciju američkog predsednika Donalda Trampa.

Spradlin je prokomentarisao da mediji pumpaju strah i da time čine više štete nego koristi i da će virus "doći i proći". On je istog dana podelio post o misionaru u Južnoj Africi koji se navodno zaštitio od "crne smrti" pomoću Božjeg duha.

Spradlin je prethodno bolovao od bronhitisa i blaže upale pluća. On se na putu za Nju Orleans testirao na korona virus i tada je rezultat bio negativan. Ali, po povratku kući je osetio da teško diše. Upala pluća se rasplamsala.

Stavljen je na ventilator i konstatovana mu je pneumonija na oba plućna krila.

Uprkos svim naporima preminuo je u bolnici 25. marta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.