Supruga ukrajinskog predsednika u bolnici zbog korona virusa

Izvor: B92, 16.Jun.2020, 11:17

Supruga ukrajinskog predsednika u bolnici zbog korona virusa

Kijev -- Olena Zelenski, supruga ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog, primljena je u bolnicu nakon što je testirana pozitivno na korona virus.

Predsednik i njihovo dvoje dece su se takođe testirali na koronu, a rezultati su negativni.

Supruga ukrajinskog predsednika je smeštena u bolnicu, u stabilnom je stanju i nije joj potrebna pomoć respiratora, preneo je BBC.

Broj osoba zaraženih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << korona virusom u Ukrajini je u porastu u proteklih nekoliko nedelja, nakon što su restriktivne mere karantina u velikoj meri ublažene.

U Ukrajini je ukupno zaraženo 32.476 ljudi, novih slučajeva je 666, a do sada je ukupno preminulo 912.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KORONA KRUŽI OKO ZELENSKOG: Supruga Jelena u bolnici zbog upale pluća, zaraženi i članovi kabineta

Izvor: Kurir, 16.Jun.2020

Supruga ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog, koja je nedavno obolela od virusa korona, hospitalizovana je zbog obostrane pneumonije, saopšteno je iz kabineta predsednika.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.