Šumadijski okrug: Još 16 pozitivnih na virus korona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Avg.2020, 15:17

Šumadijski okrug: Još 16 pozitivnih na virus korona

Prema poslednjim podacima Instituta za javno zdravlje "Kraguj" u Šumadijskom okrugu zabeleženo je još 16 pozitivnih na virus korona.

Kako je saopštio direktor Instituta Dragan Vasiljević, u Kragujevcu je zabeleženo još 14 slučajeva, Topoli dva, dok u ostalim opštinama tog okruga - Aranđelovcu, Topoli, Rači, Kniću, Batočini i Lapovu, nema novih slučajeva.

Od početka epidemije u Šumadijskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << okrugu registrovano je ukupno 2.288 pozitivnih na virus korona i to u Kragujevcu 1.780, Aranđelovcu 162, Topoli 81, Rači 52, Kniću 125, Batočini 73, Lapovu 15.

U kućnoj izolaciji je ukupno na teritoriji celog okruga 719, od čega u Kragujevcu 545, Aranđelovcu 59, Topoli 12, Rači 16, Kniću 38, Batočini 38 i Lapovu 11.

Prema podacima od jutros, u Kliničkom centru Kragujevac hospitalizovano je 67 pacijenata, od čega je na respiratoru devet.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.