Studenti ispred Skupštine Srbije zatražili da se poništi odluka o zatvaranju domova

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Jul.2020, 23:36

Studenti ispred Skupštine Srbije zatražili da se poništi odluka o zatvaranju domova

Studenti okupljeni ispred Skupštine Srbije u Beogradu u noći između 2. i 3. jula u znak protesta zbog odluke nadležnih da zatvore studentske domove, što je jedna od mera donetih u cilju sprečavanja širenja virusa korona, najavili su novo protestno okupljanje za petak 3. jul. Kako je javio reporter Radija Slobodna Evropa, više stotina studenata blokiralo je ulicu ispred parlamenta i doneli su razglas sa kog su puštali muziku. Neki su doneli pištaljke, dok su drugi lupali u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Studenti prostestuju zbog odluke da napuste domove

Izvor: Blic, 02.Jul.2020

Zbog najave zatvaranja domova studenti su večeras protestovali kod Studentskog grada u Novom Beogradu i kod doma "Slobodan Penezić Krcun".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.