Stekli se uslovi da Crna Gora OTVORI GRANICE za građane Srbije

Izvor: Večernje novosti, 07.Jun.2020, 09:00

Stekli se uslovi da Crna Gora OTVORI GRANICE za građane Srbije

Smanjenjem broja aktivno obolelih ispod 25 na 100.000 stanovnika stekli su se uslovi da Crna Gora otvori granicu za građane Srbije Smanjenjem broja aktivno obolelih ispod 25 na 100.000 stanovnika stekli su se uslovi da Crna Gora otvori granicu za građane Srbije, navode podgoričke Vijesti.U Srbiji je juče svega šest aktivno obolelih na 100 hiljada stanovnika, pišu Vijesti, što je deset puta manje u odnosu na petak, kada ih je bilo 64 na 100 hiljada.Vijesti prenose podatke >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << objavljene na sajtu covid19.rs, da su se u poslednja 24 sata u Srbiji od koronavirusa oporavile 4.052 osobe.Srbija je do sada testirala ukupno 269.185 osoba, ili 38.676 na milion.Pročitajte još: Ostaje zabrana za građane Srbije: Podgorica otvara granicu kad se smanji broj obolelihU Srbiji je od početka epidemije koronavirusom inficirana ukupno 11.741 osoba, a preminulo ih je 248.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Stekli se uslovi da Crna Gora otvori granicu za građane Srbije

Izvor: Luftika.rs, 07.Jun.2020

RTCG je objavila da su se, smanjenjem broja aktivno obolelih ispod 25 na 100 hiljada stanovnika stekli uslovi da Crna Gora otvori granicu za građane Srbije.. – Broj novozaraženih se od 1. maja u proseku kretao oko 70,3, a u poslednjih sedam dana oko 50 – navodi ta televizija.. Oni prenose i podatke...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.