Srbljanović puštena na kućno lečenje: Nemam upalu pluća, uz kiseonik super dišem

Izvor: Večernje novosti, 25.Mar.2020, 02:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbljanović puštena na kućno lečenje: "Nemam upalu pluća, uz kiseonik super dišem"

Ona je svojim pratiocima obećala da će biti potpuno izolovana i da će se redovno javljati lekaru DRAMSKA spisateljica Biljana Srbljanović objavila je da je puštena na kućno lečenje, nakon što je test pokazao da je pozitivna na virus korona. Ona je svojim pratiocima obećala da će biti potpuno izolovana i da će se redovno javljati lekaru. - Nemam upalu pluća, uz kiseonik super dišem, dobila sam antibiotike >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i još nešto. Sad ležim u dečijoj sobi, potpuno zatvorena, sama u stanu. Muž, koji je negativan, izolovan je odvojeno. Nije baš kao običan grip. Više je kao neko stanje u kom toneš u nekakav vreo vazduh i boriš se za dah. Teško se koncentrišem, uglavnom spavam. Javiću vam sve što prolazim, da znate, da prepoznate - napisala je na "Fejsbuku" Srbljanovićeva.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Biljana, svi smo uz tebe, svađaćemo se kad ozdraviš :)

Izvor: Danas, 25.Mar.2020

"Ne volim te, nikad te nisam voleo, nikad nisam voleo tvoj način izražavanja, ali izdrži, bori se, ne daj se. Svi smo uz tebe, pa eto i ja. Svađaćemo se kad ozdraviš", poručio je Biljani Srbljanović jedan od komentatora nakon što je ova poznata dramska spisateljica objavila na svom Fejsbuku...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.