Region: Raste broj zaraženih u Sloveniji, od ponedeljka nove mere, u Podgorici i Zagrebu protest protiv kovid diktature

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2021, 13:06

Region: Raste broj zaraženih u Sloveniji, od ponedeljka nove mere, u Podgorici i Zagrebu protest protiv kovid "diktature"

Broj dnevnih zaraza korona virusom u Sloveniji je opet u porastu zbog čega će od ponedeljka važiti nova pravila pri ulazu u restorane i kockarnice, te ograničenja za turistički smeštaj.U poslednja 24 sata potvrđena su 93 slučaja zaraze koronavirusom, a jedan pacijent je preminuo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Sloveniji povećan broj zaraženih, od ponedjeljka nove mjere

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2021

LJUBLJANA - Broj dnevnih zaraza korona virusom u Sloveniji je opet u porastu zbog čega će od ponedjeljka važiti nova pravila pri ulazu u restorane i kockarnice, te ograničenja za turistički smještaj.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.