Sloba Radanović OTKAZAO nastup zbog BOLESTI! Svi se pitaju da li je KORONA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2020, 00:02

Sloba Radanović OTKAZAO nastup zbog BOLESTI! Svi se pitaju da li je KORONA!

Zdravstveno stanje pevača nije dobro!

Popularni pevač Slobodan Radanović zabrinuo je večeras mnoge snimkom koji je objavio na Instagramu.

Naime, on je svoje obožavaoce koji ga prate na ovoj društvenoj mreži ovim putem obavestio da je bolestan i da će zbog toga morati da otkaže večerašnji nastup.

- Ćao, drugari, nažalost moram da vas obavestim da moram da otkažem večerašnji nastup. Do poslednjeg trenutka sam mislio da ću ozdraviti, ali vidim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da mi uopšte nije bolje, tako da sam prinuđen da otkažem nastup. Obećavam da ćemo se prvom prilikom videti u Beogradu. Večeras će me zameniti moj kolega Miloš Radovanović, vlasnik hita "Pukni zoro" i ne sumnjam da ćete se lepo provesti. Još jednom izvinite, želim vam lep provod večeras i vidimo se prvom prilikom - poručio je Sloba u snimku, a pratioci su mu u okviru komentara poželeli brz oporavak.

Ipak, pevač nije naveo šta je tačno u pitanju, pa su se mnogi uplašili da se radi o koronavirusu.

PRE NEKI DAN POSTAO OTAC, A SAD PRAVI HAOS: Miki Đuričić vrišti, dere se i ponavlja samo jedno: "Nisam je ostavio" (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.