Izvor: Radio 021, 31.Mar.2020, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skajp za vreme pandemije koristi 40 miliona ljudi

Aplikacija Skajp za video pozive postala je jedna od platformi čije je korišćenje od početka pandemije virusa korona povećano za 70 odsto i u poslednjih mesec dana koristi ga 40 miliona ljudi, objavio je Majkrosoft.

U odnosu na vreme pre poglašenja pandemije broj minuta provedenih u video-razgovorima preko Skajpa povećan je 220 odsto.

Vrednost akcija kompanija koje se bave video komunikacijama i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nekoliko kompanija u sektoru video igara poslednjih dana je porasla jer se očekuje da će milioni ljudi provoditi dane, možda i mesece, u kućnoj izolaciji.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.