Izvor: Blic, 29.Mar.2020, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanja je snimila pesmu posvećenu karantinu i region joj tapše: "Vacap kamera prijatelj je najbolji i baka će se na nju navići..." (VIDEO)

Gledano kroz istoriju, narodi sa naših prostora su kroz svaku tešku životnu situaciju prolazili sa pesmom. To vidimo i danas, kada imamo situaciju da svakoga dana u osam časova uveče građani širom regiona izlaze na svoje terase i prozore i aplaudiraju svima onima koji se bore protiv virusa korona. Među njima se nalazi i jedna Sanja, koja je u ime borbe i podrške, dala svoju podršku onako kako najbolje ume i zna, pesmom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opustela Moskva: Građani u karantinu (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 30.Mar.2020, 10:38

Zbog pandemije korona virusa u Moskvi je uveden karantin. Ulice su opustele i na njima ima znatno manje ljudi nego inače Moskva je opustela usled mera koje su preduzete u borbi protiv pandemije korona virusa. Zbog pandemije korona virusa u Moskvi je uveden karantin. Ulice su opustele...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.