Izvor: Blic, 01.Apr.2020, 06:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Šale se da će da traže AZIL NA BALKANU": Srbi za "Blic" otkrivaju kako izgleda život u državi koja EKSPERIMENTIŠE sa korona virusom

Švedska je ovih dana jedinstvena država u Evropi po svom načinu borbe sa korona virusom. Ona je donela kontroverznu odluku da dopusti da se virus širi među stanovništvom, ali da pritom zaštiti one najugroženije, odnosno da se razvije kolektivni imunitet ili imunitet stada. Sa tom odlukom mnogi se ne slažu, a neki se plaše da će ona dovesti možda i do italijanskog scenarija. Međutim, većina Šveđana, po svemu sudeći, ne smatra da je korona virus toliko opasan da treba da zaustavi njihovu svakodnevnicu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.