Sahrana Miloša Šobajića danas u Aleji zaslužnih građana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Apr.2021, 06:14

Sahrana Miloša Šobajića danas u Aleji zaslužnih građana

Jedan od najvećih srpskih i evropskih slikara Miloš Šobajić, koji je u subotu preminuo od posledica korona virusa u KBC "Dragiša Mišović", biće sahranjen danas, uz najviše počasti u Aleji zaslužnih građana Srbije na Novom groblju u Beogradu.

Opelo će biti održano u 12 časova, a sahrana u 12.30.

Zbog epidemioloških mera, kako su preneli beogradski mediji, biće obavezno korišćenje maski i držanje propisanog odstojanja.

Broj ljudi koji će moći da prisustvuju opelu biće ograničen zbog pandemije korona virusa.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sahrana Miloša Šobajića danas u Aleji zaslužnih građana: Opelo će biti održano u 12 časova

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2021

Sahrana Miloša Šobajića danas u 12 časova..Jedan od najvećih srpskih i evropskih slikara Miloš Šobajić, koji je u subotu preminuo od posledica korona virusa u KBC "Dragiša Mišović", biće sahranjen danas, uz najviše počasti u Aleji zaslužnih građana Srbije na Novom groblju u Beogradu..Opelo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.