SUČELJAVANJE: Korona u Srbiji: život na crnom talasu (RTV1 21.00)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2020, 14:23

SUČELJAVANJE: Korona u Srbiji: život na crnom talasu (RTV1 21.00)

Šta da radimo u situaciji kada nas stručnjaci upozoravaju da se epidemija razbuktava, i da je virus svuda oko nas? Kakav je plan države, i hoće li menjati taktiku ako nove mere ne uspore talas širena epidemije? Da li će „lokdaun“ biti jedino rešenje u situaciji kada su nam bolnice sve punije, a škole sve praznije? 

Ako sve više bolnica ulazi u kovid sistem, gde će se lečiti drugi bolesnici? Da li će završetkom izgradnje dve nove, savremene kovid bolnice biti spašen >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << naš zdravstven sistem? Ili je problem na drugoj strani, odnosno, da li će uopšte imati kod da nas leči, ako epidemija nastavi ovim tempom? Koliko bi još trebalo da budemo strpljivi i oprezni? Ima li smisla odbrojavati dane do dolaska vakcine, koju mnogi smatraju slamkom spasa? Kako da izdržimo do početka masovne imunizacije?

Stavove sučeljavaju:

Dr Mirsad Đerlek, državni sekretar Ministarstva zdravlja

Dr Srđa Janković, imunolog i član Kriznog štaba

Uživo o situaciji u gradovima koji su i najveća žarišta korona virusa. Iz Beograda se javlja, gradonačelnik dr Zoran Radojičić. Iz Novog Sada, član Gradskog veća za zdravstvo dr Dragan Stajić.

Sreda, 25. novembar  21.00 RTV 1
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.